Rakitićeva supruga izgleda senzacionalno u najpopularnijem badiću sezone

Oduševila je obožavatelje i pokazala da prati trendove
Vidi originalni članak

Raquel Mauri, supruga našeg reprezentativca Ivana Rakitića, nerijetko krade pažnju svojim izgledom na društvenim mrežama, a ovog je puta to napravila fotografijom s plaže.

Ova je ljepotica pozirala u hit badiću kojeg volite ili ne - gaćice na vezanje izrazito visokog struka kombinirala je uz pripadajući gornji dio, a kupaći je kostim savršeno istaknuo sve njezine adute. Svoj ljetni styling upotpunila je sunčanim naočalama s reflektirajućim staklima i popularnom pletenom torbom, modelom kojeg trendseterice obožavaju - više nije namijenjen samo nošenju na plažu, nego ga sad nose i u grad, pa čak i na posao!

Raquel su obožavatelji obasipali komplimentima, govoreći joj koliko je prekrasna i zgodna, a bilo je i znatiželjnika koji su poželjeli isti kupaći kostim u svojoj kolekciji pa su je pitali gdje ga mogu kupiti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".