Raf Simons napušta Dior

Modna kuća Dior priopćila je velike vijesti: Raf Simons napušta poziciju kreativnog direktora
Vidi originalni članak

Danas u popodnevnim satima potvrđeno je da kreativni direktor Raf Simons napušta Dior. Još nisu poznati razlozi odlaska, a izvršni direktor Sidney Toledano dao je priopćenje za javnost kako Simons neće produžiti ugovor, te da mu se zahvaljuje na velikom doprinosu za ovu modnu kuću.

“Nakon podužeg razmatranja odlučio sam napustiti poziciju kreativnog direktora. Odluka je donesena u potpunosti samostalno jer se želim fokusirati na neke druge stavri koje me interesiraju, kao što je moj vlastiti brend. Christian Dior je izuzetna kompanija i privilegija je što sam mogao dati svoj doprinos”, izjavio je Simons koji je u kompaniju došao 2012. godine. Još nije poznato tko će ga naslijediti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".