Rado je nosi u ljetnim danima: Nini Badrić odlično pristaje haljina za koju kažu da laska svakoj figuri

Pjevačica je ovu haljinu nosila i prošlog ljeta, a Ninino dnevno i večernje izdanje mogu biti inspiracija kako istu haljinu nositi u različitim varijantama i svaki put zablistati!
Vidi originalni članak

Nina Badrić na društvenim je mrežama objavila fotografiju na biciklu, kojeg vozi u šarenoj haljini. Model ima sve što savršena ljetna haljina treba imati - upečatljiv uzorak, praktična je i dolazi u modelu na preklop za kojeg kažu da laska svakoj figuri. Pjevačica ju je kombinirala s bijelim "starkama", a ovakav je outfit kao stvoren za tople ljetne dane. 

Model na preklop idealan je dodatak garderobi kojeg je popularizirala dizajnerica Diana von Furstenberg, a danas ga u kolekciji ima gotovo svaka high street i dizajnerska kuća. Nina Badrić pokazala je i da rado "reciklira" odjeću pa smo je u ovoj haljini imali prilike vidjeti prošlog ljeta. Potvrdila je da su kvalitetni odjevni komadi nosivi iz sezone u sezonu, a prošle ju je godine odabrala za ljetni večernji izlazak.  

Tada ju je kombinirala s minimalističkim zlatnim sandalama koje se ističu tankim "špagama", a look je upotpunila upečatljivim naušnicama i torbom od brušene kože koja ne prolazi nezapaženo zahvaljujući efektnim resicama. Ninino dnevno i večernje izdanje mogu biti inspiracija kako istu haljinu nositi u različitim varijantama i svaki put zablistati!

U galeriji smo izdvojili odlične modele haljina koji "prolaze" i u uredu i na godišnjem odmoru

FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Massimo Dutti 949,90 kn FOTO: Massimo Dutti 849,90 kn FOTO: Massimo Dutti 949,90 kn FOTO: Massimo Dutti 679,90 kn FOTO: Reserved 459,90 kn FOTO: Reserved 359,90 kn FOTO: Reserved 259,90 kn FOTO: Reserved 99,90 kn FOTO: Reserved 259,90 kn FOTO: Zara 279,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn

 

Pored ovako dobrih traperica, ostatak kombinacije "pada" u drugi plan: 'Volim nositi zanimljive komade, bitno da je drugačije'

Laskava frizura za koju frizeri kaže da će obilježiti jesen: Tajna dobrog izgleda je u minimalnom stiliziranju

Andrea da Silva u atraktivnom izdanju: 'Kombinaciju sam odabrala jer je vruće, lepršava je i idealna za takvo vrijeme'

Udobne i lako se kombiniraju: Ako u kolekciju dodate cipele kakve nosi lijepa ekonomistica, sigurno nećete pogriješiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".