Rachel Green iz Prijatelja dobila kolekciju odjeće koju joj je posvetio Ralph Lauren

Ako ste i vi jedan od nostalgičnih fanova serije Prijatelji ili jedan od potresenih činjenicom da je omiljena serija već dočekala svoju 25. obljetnicu, Ralph Lauren ima iznenađenje za vas.
Vidi originalni članak

Rachel Green nerijetko se smatra najstylish članicom društva, a konačnu potvrdu za to dobila je kolekcijom Ralph Laurena posvećenom upravo njezinom stilu. Pravi će fanovi odmah uočiti simboliku u tome. Naime, Rachel Green u seriji je dugi niz godina radila baš u Ralph Laurenu.

Štoviše, u šestoj se sezoni Ralph Lauren pojavljuje u ulozi samog sebe. 

via GIPHY

Ralph Lauren nije jedino radno mjesto slavne Prijateljice, a vodeći računa i o tome, ovaj se brend udružio s tvrtkom Bloomingdale'su - drugim značajnim radnim mjestom Rachel Green. Upravo će u Bloomingdale'su predstaviti svoju kolekciju „Wear-to-Work“. 

Premda nema veze s modom, još je jednoj Rachelinoj radnoj poziciji odana počast. Ne zaboravimo da je u samom početku radila kao konobarica u Central Perku, a upravo su pod tim kulisama snimljeni editorijali.  

Kolekcija se sastoji od brojnih outfita inspiriranih lookom Rachel Green: kožne hlače, džemperi s polo kragnom, odijela s kratkim hlačama i uzorci leopard printa. Ova kolekcija dio je Polo Ralph Lauren i Lauren Ralph Lauren brendova, a cijene se kreću već od 120 £.

I dok će kolekcija biti prikazana u Bloomingdale'su ​​na posebnom obilježavanju obljetnice u ozračju Central Perka, obožavatelji širom svijeta mogu kupiti Rachel Green kolekciju u Ralph Laurenovim dućanima i online

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".