Putujte poput Vojvotkinje: Znamo gdje kupiti putnu torbu od koje se Meghan ne odvaja!

Cijena? Prava sitnica! 530 dolara!
Vidi originalni članak

Iako je Vojvotkinja od Sussexa, ne znači da Meghan Markle ne putuje. I to kako, uvijek je stylish od glave do pete! Naravno, pritom funkcionalnost ne pati, već bivša zvijezda serije "Suits" zna spojiti te dvije stvari.

Jedan od komada koji baš nikad ne ostavlja doma je personalizirana torba namijenjena putovanjima u koju stanu sve najbitnije stvari - od putovnice, preko kreditnih kartica do zrakoplovne karte, piše portal Health. Tu je i dodatni džep koji je idealan za punjače ili slušalice za moditele, a najnovija verzija ima i mogućnost punjenja uređaja. Naravno, trendseterice će biti sretne sa spoznajom da mogu dodati i svoj monogram, i to čak besplatno.

U svakom slučaju, odlična ideja za personalizirani dar! Meghanin izbor je ona u narančastoj boji, a moguće je kupiti i modele u plavoj, zelenoj ili ružičastoj boji. Ovu torbicu pronašli smo na web shopu Aha Life - potpisuje je brend Stow, a prodaje se po cijeni od 530 dolara. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".