Puljak rijetko griješi s odjevnim kombinacijama, no savjetnica ovog puta ipak predlaže male promjene

Prpić Znaor mnogo je puta pohvalila njezinu dobro složenu garderobu koja je sastoji od klasičnih odjevnih komada, idealnih za poslovne prigode
Vidi originalni članak

Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, kaže kako je Marijana Puljak jedna od zastupnica koja ima "pametno" posloženu garderobu. Kako je ranije pojasnila za Divu, nije bitno mijenjati stvari ako su dobre pa je formula bazirana na klasičnim komadima idealna, naročito za osobe u svijetu politike i biznisa.

Ipak, za outfit koji je Puljak nosila na današnjoj sjednici, Prpić Znaor predlaže malu promjenu:

- Tamnoplava i crna boja bolje izgledaju u varijanti bluze i hlača, no ovdje ipak predlažem bijelu košulju. Ako je u pitanju majica dnevnog izgleda, neka gore bude sako širokog kroja, kako bi on vizualno preuzeo siluetu. 

Prpić Znaor dodala je da, ako je gornji dio odjevne kombinacije u nekoj boji, onda bi i cipele trebale biti sličnog tona, jer ovakve crne gležnjače onda djeluju "preteško". 

Inače, Puljak najčešće imamo prilike vidjeti u kombinacijama klasičnih hlača, majice i sakoa, a kako je Prpić Znaor ranije rekla, takve kombinacije donose sklad i poslovnu, nenamtljivu eleganciju kad uključuju sakoe i salonke. Dobra je ideja, kako radi i Puljak, u ormaru imati po par komada crnih ili tamnoplavih hlača jer super pašu uz kraće ili duže jednostavne sakoe i jaknice. 

Što kažete na hlače poput njezinih? Nisu za svakog, no ona stvarno zna kako ih isfurati
Ova nas dama uvijek osvoji kombinacijama: Zablistala je u najpopularnijem kompletu sezone
Kako nedostatak dodira djeluje na pojedinca? Stručnjakinje govore o posljedicama pandemije na zdravlje
Kakve su vjenčanice najpopularnije među Hrvaticama? Domaći dizajneri otkrili su nam najveće trendove za novu sezonu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".