Puder koji je idealan za zimske dane, a hit je i na društvenim mrežama jer je postojan na koži

Riječ je o tekućem puderu Avon True Power Stay 24 Hour Longwear Foundation za kojeg kažu da jamči 24-satnu postojanost
Vidi originalni članak

Odabir savršenog pudera jedan je od onih beauty izazova koji može potrajati tjednima, čak i mjesecima. Više je stvari na koje treba obratiti pozornost - idealna nijansa, sastav, izdrživost na koži, dobra tekstura, a i cijena... Kad se sve stavi na papir, zadatak nije nimalo jednostavan. S dolaskom hladnih dana, mijenjamo i make up rutinu pa na mjesto laganih formula dolaze one teže, pa i kad su u pitanju puderi. 

Ipak, pronašli smo jedan proizvod koji zadovoljava navedene kriterije, barem ako je suditi po prodaji i pozitivnim komentarima. Riječ je o puderu za kojeg kažu da je namijenjen svakom tipu kože. Na licu može besprijekorno izgledati i do 24 sata, a dolazi u 20 nijansi. 

Avon True Power Stay 24 Hour Longwear Foundation jedan od od hit pudera iz Avonove ponude, a po cijeni od samo 12,50 funti prodaje se svake dvije minute.

Puder je dostupan i preko Amazona gdje su ga pohvalili da uistinu traje cijeli dan, kao što je navedeno i u samom imenu proizvoda. 

- Obožavam ovu podlogu. Stvarno dobar izbor nijansi. Lako se nanosi i ugodan je na koži - napisala je jedna od zadovoljnih korisnica. 

Drugi su se pak osvrnuli na njegovu trajnost i nakon teretane ili pića nakon posla pa su izrazito zadovoljni njegovom laganom formulom.

S dolaskom hladnijih dana, tekući puderi postaju favoriti u kozmetičkim torbicama. Kako smo i ranije pisali, zbog suhoće zarka i grijanih prostora u kojima ćemo boraviti, ovaj make up proizvod postaje broj jedan. Pri odabiru idealnog pudera, obratite pozornost i na male "niše", odnosno pogledajte je li puder namijenjen prikrivanju crvenila, hidrataciji, hranjivosti, sjaju... Kako biste bili u potpunosti zadovoljni tekućom podlogom, vrlo je bitno znati što od nje želite jer svaki puder ima specifičnu ulogu. 

Ovakav osmijeh i kombinacija ne prolaze nezamijećeno na špici: Hlače i torbica posebno će vas oduševiti
Sjajno zimsko izdanje Anje Alavanje: 'Ne nosim Uggsice, tajice ni monokromatske trenirke'
Ako razmišljate o promjeni, a niste spremni na super-kratki bob, ovu chic frizuru morate isprobati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".