Prvo nas je oduševila simpatičnim osmijehom, a onda i efektnim modnim izborom

Goran Čižmešija u gradu je fotografirao djevojku čiji nas je smisao za modu osvojio na prvu
Vidi originalni članak

Volimo efektne stajlinge zbog kojih se naši sugovornici ističu modnim izborom, a jedan takav pokazala je Katarina Novosel Sikra, inače modna savjetnica. U netipičnom proljetnom izdanju fotografirao ju je naš Goran Čižmešija, a ona je za Divu rado podijelila nekoliko detalja o svojem stilu.

- Ova kombinacija je bila prvo što sam izvukla iz ormara. Inače volim nositi šareno, rijetko je da sam u neutralnim bojama kao danas - ispričala nam je modna savjetnica.

Odabrala je klasičan smeđi baloner koji nikada ne izlazi mode i jedan je od odjevnih komada koji je uvije korisno imati u ormaru. Ispod balonera, piroke, crne traperice uparila je crnom majicom te svjetlim sakoom, koji je idealan za proljetne stajlinge. No, za oko nam je najviše zapela stajliš kapa koja je donijela dozu elegancije i francuskog chica u cijelu kombinaciju.

I drugi modni dodaci dodali su dozu svježine i proljetnog šarma - bijela torba i bijele tenisice odličan su izbor za 'razbijanje' tamne kombinacije.

Chic i stajliš lepršave hlače obilježit će proljetnu sezonu; donosimo najbolje komade iz popularnog dućana!

FOTO: Zara Fluidne hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Wide-leg hlače s printom 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Duge lepršave hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave satinirane hlače 39,95 EUR FOTO: Zara Paero hlače s uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Fluidne hlače širokih nogavica 39,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Duge hlače 25,95 EUR FOTO: Zara Hlače sa zmijskim uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Hlače s uzorkom 29,95 EUR

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".