Prvi smo isprobali Erdem X H&M kolekciju

Nama se najviše svidio spoj damske elegancije i rokerskog chica, a još smo više zavoljeli pidžama look od glave do pete!
Vidi originalni članak

Svake godine švedski modni gigant H&M predstavi kolekciju s nekim slavnim dizajnerskim brendom, a ove je godine riječ je Erdemu Moraliogluiomu koji je do sad odbijao gotovo svaku poslovnu suradnju, no H&M je odabrao jer je želio isprobati nešto novo i drugačije: reinterpretirao je odjevne komade iz svojih najpopularnijih kolekcija za žene, a ujedno i prvi put predstavio kolekciju za muškarce.

Iako kolekcija dolazi u trgovine tek 2. studenog, dobili smo priliku ekskluzivno isprobati komade koji će se naći na policama. 

Zaštitni znak ove suradnje su romantični uzorci, ženstveni krojevi i čipka, a Erdemov se potpis ističe kroz cvjetne printeve, kao i kroz dizajnerovu želju da ovi komadi budu jednako nosi za 10 godina, kao što su sad. 

Mi smo isprobali kako se komadi iz kolekcije uklapaju u odjevne kombinacije osmišljene za ležerne prilike poput kave s prijateljicama ili one formalnije poput odlaska na posao ili u večernji izlazak. 

Kad želimo s posla produžiti u večernji izalazak, nama su elegantne haljine najdraži izbor: one floralnog printa s čipkastim detaljima, koju smo i sami isprobali, dobra su ideja jer su dovoljno formalne za posao, a dovoljno otkačene za večernje druženje.

Hladniji dani zahtijevaju i toplije komade, a uzorak leoparda ne silazi s modnog trona najpopularnijih te je nama jedan od omiljenih jer podiže svaku kombinaciju. Vojničke čizme odlična su protuteža nježnim detaljima, a isti print na čizmama i haljini ono je što ovaj look izdvaja u moru sličnih odjevnih kombinacija. 

Jedna od dražih kombinacija koju smo isprobali svakako je i "pidžama look". Iako smo imali osjećaj da smo doslovno u pidžami, istovremeno smo se osjećali jako trendi, a ovaj je styling idealan je za opušteno druženje, dok su popularne slip on tenisice savršene za jurnjavu po gradu.

Spajanje različitih uzoraka već je dugo vremena dopušteno, a cvjetni uzorci od glave do pete kombinaciji su pružili romantičan karakter. 

Ako želite statement komad u ormaru, onda je raskošan kaput cvjetnog printa, u kojem smo se osjećali poput najvećih diva, idealan odabir - dovoljno je upečatljiv kako bi podigao i najsmireniju kombinaciju, a istovremeno odiše elegancijom. Iako je kaput "dovoljan" sam po sebi, odlučili smo ga još "začiniti" - mašne u kosi vratile su nam se na velika vrata pa smo njome ukrotili kovrče. 

Imitacija krokodilske kože ne izlazi iz mode, a takve su torbice klasik u ormaru, dok će im sjajni detalji pružiti dodatnu dozu elegancije. 

Posebne prigode zahtijevaju i posebne haljine, a s ovakvom haljinu u kojoj su na decentan način spojeni plisirani i čipkasti detalji sigurno nema pogreške! Uskladili smo ih s efektnim cipelama, a nama je bio dovoljan tek crveni ruž da se osjećamo kao da smo spremne za crveni tepih!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".