Prvi put odabran najljepši zagrebački izlog: "Ovo nam je velika nagrada!"

U uređenju su prevladavale figure orašara i cvjetne dekoracije na ulazu
Vidi originalni članak

Slastičarnica Magnolia u Gundulićevoj imala je najljepši adventski izlog u Zagrebu, odlučili su čitatelji Večernjeg lista i Dive, koji je tijekom prosinca prvi i po prvi puta pokrenuo akciju ovoga tipa. 

- Jako sam sretna i počašćena, baš smo se potrudili i ovo nam je velika nagrada, od srca hvala Večernjem listu, Divi i čitateljima, koji su to prepoznali. Ideja za ukrašavanje bila je moja, a u realizaciji mi je pomogao NTS events - rekla je vlasnica Magnolije Jasmina Bagarić, kojoj smo predali nagradu. U uređenju su prevladavale figure orašara i cvjetne dekoracije na ulazu, a poznati Magnolijin “izlog za sjedenje” dobio je posebno adventsko ruho. 

Urednica magazinskih izdanja Večernjeg lista Vesna Blašković rekla je kako je ova akcija samo početak te kako je poticaj za njezino osnivanje činjenica kako sve više trgovina i ugostiteljskih objekata sve više pažnje posvećuje uređenju izloga te kako se vidi da se o vizualnom identitetu, posebno za vrijeme Adventa, itekako promišlja.

- Ovo je naš način da im se zahvalimo za njihov trud te što su nam još više uljepšali grad u vrijeme ionako lijepog Adventa - rekla je V. Blašković. U konkurenciji za najljepši islog bili su još i trgovina ELFS, Jasmina i lutkice, caffe bar Finjak, Dizajn cvijeća Saša Šekoranja, Frizerski salon Sophie, trgovina Mashroom, trgovina Borboleta te cvjećarnica Blossom&Bloom.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".