Prvi put nakon vijesti o trudnoći, Margot Robbie zablistala u genijalnoj ljetnoj haljini

Margot Robbie se odlučila za elegantan, ali funky izgled na Wimbledonu, noseći drapiranu haljinu iz kolekcije jesen/zima 2024. brenda Alaïa
Vidi originalni članak

Nakon impresivne višemjesečne Barbie press turneje, Margot Robbie sada blista u majčinskom stilu. Ranije ovog tjedna otkriveno je da je trudna sa svojim prvim djetetom, a njezino prvo službeno pojavljivanje nakon te vijesti dogodilo se na polufinalu muškog pojedinačnog turnira na Wimbledonu. Robbie i njezin suprug, Tom Ackerley, bili su među gledateljima koji su pratili susret između Daniila Medvedeva i Carlosa Alcaraza. 

Margot Robbie se odlučila za elegantan, ali funky izgled na Wimbledonu, noseći drapiranu haljinu iz kolekcije jesen/zima 2024. brenda Alaïa, dizajnera Pietera Muliera. Haljina je imala asimetričan rub na jedno rame, što je dodatno naglašavalo njezin jedinstveni stil. Iako se na prvi pogled činilo da je haljina ukrašena malim crnim točkicama, zapravo je bila pričvršćena kopčama i ušicama, što je omogućilo prilagodbu kroja prema korisnikovim željama. Robbie je svoju haljinu nosila drugačije nego na pisti, povezujući suknju za strožiji asimetrični rub.

Robbie je upotpunila svoj izgled s nekoliko pažljivo odabranih dodataka, također iz brenda Alaïa. Nosila je crne cipele s otvorenim prstima, skulpturalne mačkaste sunčane naočale i crno-bijelu torbu Le Teckel. 

Ovo prvo službeno pojavljivanje Margot Robbie nakon vijesti o trudnoći pokazuje njezinu sposobnost da se nosi s trudničkim stilom s lakoćom i elegancijom. Njezin izbor haljine i dodataka na Wimbledonu bio je savršen za ovu priliku, kombinirajući sofisticiranost s modernim dizajnom. 

Sa svevremenskom elegancijom nema greške: 'Obula sam nove sandale, a ova haljina mi najbolje ide uz njih'
Prijateljice zablistale u izdanjima kojima se vraćamo svakog ljeta i nosimo ih od jutra do mraka
Otkrijte jedinstven miris koji izaziva ovisnost eksplozijom svježine koja otkriva notu 'vatrometa'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".