Prvi put nakon rođenja drugog djeteta, Rihanna oduševila u odvažnoj kombinaciji hlača-čizama i majice od tila

Ovaj odvažni izgled potvrdio je da Rihanna i dalje ostaje modna ikona koja ne boji eksperimentirati s modom i izražavati svoju osobnost kroz odjeću.
Vidi originalni članak

Da je Rihanna jedna od najbolje odjevenih zvijezda svih vremena više je nego nagađanje. Poznata pjevačica netko je tko razumije da je odjeća važna stavka u svakodnevnom životu, ali također razumije da dobar smisao za modu čini čuda za karijeru i popularnost osobe. I njezin posljednji look upravo je to i potvrdio.

Slikana ispred restorana Carbone u New Yorku, gdje je slavila 34. rođendan svog partnera A$AP Rockyja, Rihanna se prvi put pojavila u javnosti otkako je rodila drugo dijete, Riota Rose. Za ovu priliku odlučila se za odvažnu all-black kombinaciju koja je uključivala kratku bomber jaknu od Cecilie Bahnsen, crni top od tila i Balenciaga čizma-hlače. 

Kosu je stavila u visoku punđu, uz šiške zataknute iza sunčanih naočala, a dodala je i srebnu ogrlicu te velike okrugle naušnice. Iako je Rihannin izgled odavao odvažnu street style vibru, A$AP Rocky nosio je kosu ukrašenom bisernim kopčama od marke Simone Rocha, veliki karirani blejzer Prince of Wales s trapericama širokog kroja i blijedoružičastu torbicu Bottega Veneta. 

Anna Della Russo savršeno spaja crveno odijelo i chic crni topić za reviju Alexandera McQueena
Stajliš prijatelji istaknuli se u usklađenim kombinacijama, a detalji na sakoima posebno su nas oduševili
Biker jakne s krznom ponovno su veliki hit; izdvajamo najbolje komade iz popularnih dućana

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".