Prva Vogue bojanka

Za one kreativne koji ne znaju kako se izraziti, Vogue je osmislio bojanku za odrasle. Zbog prekrasnih ilustracija čini se da ćemo ponovo uzeti bojice u ruke.
Vidi originalni članak

Iako je bojanje aktivnost koju vežemo uz djetinjstvo, mnogi psiholozi smatraju da je to dobar način da se oslobodimo dodatnog stresa koji nam se nakupio na kraju dana. Stoga je Vogue u suradnji sa nagrađivanim modnim piscem i profesorom na Royal College of Art Iainom R. Webbom osmislio prvu Vogue bojanku za odrasle. Stranice ove bojanke biti će ispunjene ilustracijama iz arhive časopisa. Tako se tu nalaze naslovnice iz pedesetih, zatim prekrasne svečane haljine i koktel haljinice Christiana Diora, Balenciage, Givenchyja, Chanela i mnogih drugih. Uz bogate ilustracije, na stranicama ove bojanke nalaziti će se i modni savjeti.

Ova nevjerojatna bojanka u prodaju izlazi u studenome u Velikoj Britaniji, a slijedeće godine u Americi. No, biti će dostupna za online narudžbe po cijeni od 10 britanskih funti. Njen autor preporučuje je svima koji vole modu te sada imaju priliku da i sami postanu dizajneri i kombiniraju boje. Prema već objavljenim fotografijama vidimo da su ilustracije prepune detalja i da će osigurati sate i sate bojanja. Stoga, uzmimo bojice u ruke i započnimo ovu opuštajuću avanturu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".