Prva kolekcija nakita od čelika

FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo
Vidi originalni članak

Zlatarna Celje predstavlja prvu kolekciju nakita od nehrđajućeg čelika nazvanu Lencia S. Kao dio Lencia srebrnih kolekcija i Lencia S je mladenačka i odvažna te namijenjena ženama svih generacija koje vole kombinirati trendovski i elegantan nakit. Jure Cekuta, marketing menadžer Zlatarne Celje. izjavio je:

Kolekcija Lencia S ostavlja dojam na prvi pogled zbog bezvremenskog dizajna, prestižnih detalja i profinjene elegancije. Savršeno nadopunjuje različite stilove i može se kombinirati u dnevnim ili svečanijim prigodama. Lencia S kolekcija upotpunjuje ponudu vrhunskih Lencia srebrnih kolekcija i vjerujemo da će postati nezaobilazan izbor kao moderan i mladenački nakit.

Kolekciju Lencia S potpisuju dizajneri Zlatarne Celje, a u kolekciji su narukvice, naušnice, ogrlice i prstenje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".