Prva kolekcija Lejle Filipović

Recover linija za sve romantičarke koje žive užurbanim tempom...
Vidi originalni članak

Nakon što je prije dvije godine otvorila trgovinu odjećom LD store u Mesničkoj 5, u kojoj nudi odjeću visoke kvalitete uvezenu iz Turske i Italije, Lejla je počela eksperimentirati vlastitom mini kolekcijom.

"Primijetila sam da dame koje svraćaju u LD store rado biraju odjevne predmete koje sam sama dizajnirala. S vremenom se kolekcija proširila. Kolekcija Recover sadrži više stylinga: za posao, izlazak i slobodno vrijeme. Ona je praktična, ali i romantična jer uvijek nastojim provući neki ženstveni motiv, bilo da je riječ o volanima, čipkiil i cvjetićima", kaže Lejla i otkriva kako ju je za naziv Recover inspirirala Keuneova So Pure linija istog imena. Riječ je o novoj Keuneovoj liniji organske kozmetike za kosu So Pure koja njeguje i učvršćuje oštećenu kosu iznutra i izvana. "Kao što Keuneova linija obnavlja kosu, tako moja mini kolekcija relaksira i odmara moju dušu, a još sam sretnija ako time usrećujem druge", zaključuje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".