Prva dama opet blista, ali i nastavlja s neočekivanim modnim odabirima

Melania je mnogo hrabrija nego što je bila na početku Trumpovog mandata
Vidi originalni članak

Melaniju Trump navikli smo viđati u odjevnim kombinacijama koje uključuju vrtoglavo visoke štikle i haljine koje ističu struk. Međutim, u posljednje vrijeme povremeno dolazi do promjena u njezinom modnom izričaju pa bira stylinge u kakvima je nismo navikli viđati na početku mandata Donalda Trumpa. Prva se dama, kao i svaka žena, katkad umori od nošenja visokih potpetica pa ih je na povratku iz Marylanda zamijenila balerinkama, omraženom obućom mnogih. Ipak s obzirom na vitke i dugačke noge, ona ih može nositi, a i dalje izgledati elegantno. 

Balerinke u nude boji koje potpisuje omiljeni joj Manolo Blahnik kombinirala je sa skupocjenom Hermèsovom torbom Birkin. Dok je kod modnih detalja držala se neutralnih tonova, stavila je naglasak na košulju pa odabrala onu s potpisom Calvina Kleina, a uskladila ju je s klasičnim skinny trapericama J Brend 

Pogled je sakrila naočalama Céline s metaliziranim staklima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".