Prugice i traper omiljena su ljetna kombinacija: Pogledajte kako to nosi ova dama!

Ovo je apsolutno najpopularniji styling za vruće ljetne dane, a može se isfurati na bezbroj načina
Vidi originalni članak

Prugastu bluzu i traper suknju ova je djevojka sa zagrebačke špice isfurala na baš cool način. Zelenobijele prugice odličan su odabir za ljeto, a poderana traper suknja već sezonama je omiljeni komad među fashionisticama, i to ne samo ljeti. Za oko su nam zapele njene upečatljive natikače i Gucci torbica. Detaljima je dala glavnu riječ, a bluza i suknja su savršeni komadi za nadogradnju modnim dodacima. 

U ovom stylingu možete biti od jutra do mraka, uz par preinaka postaje dobar odabir za šetnju gradom, posao ili noćni izlazak. Kako traju sniženja, a prugica posvuda ima koliko vam srce želi, pa nabavite par cool bluza i T-shirta za stylish ljeto.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".