Prugasta haljinica i dobre tenisice: Ova dama zna kako doći u centar pozornosti

Djevojka s Cvjetnog trga zna kako efektno isfurati jednostavnu haljinu
Vidi originalni članak

Prugice glase za omiljeni ljetni uzorak, no mi ih jako volimo vidjeti i u jesenskom izdanju. Kako isfurati jednostavnu prugastu haljinicu ravnog kroja na efektan način, pokazala nam je ova dama s Cvjetnog trga

Iako je ovakva haljina sama po sebi uvijek dobar odabir za popodnevnu šetnju gradom, ova ju je zgodna djevojka odlično upotpunila detaljima. Air Max tenisicama kombinaciji je dala sportski štih, dok ju je zlatnim detaljima učinila elegantnijom. Ako svemu tomu dodamo i frizuru koja je ovogodišnji jesenski hit, ova dama nije mogla proći nezamijećeno. 

Prugasta haljina ovog kroja izvrstan je odabir za nešto ležernije kombinacije, no uvijek je možete podići upečatljivim nakitom, jednobojnim sakoom ili zanimljivom obućom.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".