Pruga, pruga, prugica

Ne postoji niti jedan razlog da odjeću na pruge pospremite u ormar do idućeg ljeta...
Vidi originalni članak

Kad kažemo "prugice", pomislimo na ljeto! One su uglavnom modre, crvene ili bijele i zovu na šarene koktele uz more i bazen. No, da prugice savršeno funkcioniraju i u hladnijem dijelu godine i to u cijeloj paleti boja, dokazale su brojne poznate dame koje prugice nose za ležernu šetnju gradom, ali i za dolazak na crveni tepih.

Pravila nema! Vodoravne ili horizontalne? Može i oboje odjednom... Isto je i s bojama i teksturama, dopušteno je doista sve, samo je pitanje koliko ste hrabri i u čemu se najbolje osjećate... Ako se ipak libite eksperimentirati, klasična majica na pruge uz crveni ruž, pripijene traperice, elegantne salonke i nehajno razbarušenu kosu, osigurat će vam efekt neodoljvog francuskog chica.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".