Prozirne crne čizmice i odijelo: Smjelo saborsko izdanje Sunčane Glavak

Pitali smo modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor za mišljenje o današnjem modnom odabiru saborske zastupnice
Vidi originalni članak

Saborska zastupnica Sunčana Glavak za današnju je sjednicu Sabora odlučila svoju klasičnu crno-bijelu kombinaciju začiniti efektnim crnim čizmicama s prozirnim gornjim dijelom, a njezin hrabri odabir obuće komentirala je modna savjetnica. 

Dubravka nam je ispričala kako je prije par godina svjetska modna scena poludjela za ovakvim čizmicama u špic, koje su umjesto gornjeg kožnatog dijela imale – čarapu. Bio je to jedan od onih hitova koji su obilježili i naš street style, a posebno popularan bio je u crvenoj i crnoj, ponekad u potpuno prozirnoj varijanti.

Viđena je ova specifična čizmica čak i u saborskim hodnicima, iako stvarno nije adekvatna za ured i posao. U kombinaciji sa crnim odijelom ove su čizmice dobar izbor tek za izlazak ili neki važan večernji party. Poslovni će outfit prikladnije izgledati u kombinaciji sa salonkama, balerinkama ili onim klasičnim, kožnatim čizmicama.

Modna savjetnica također ističe kako sve što je crno nije ujedno prikladno i za posao.

Iako najtamniju od tamnih volimo jer je sigurna i diskretna, bitan je i materijal. Ako je transparentan, on je ipak namijenjen nekim drugim momentima, nipošto onim poslovnim, a naročito ako se radi u nekoj od institucija. Prozirno plus crno formula je za izlaske, party i zabavu.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".