Prozirna suknja? Ako pitate ovu zgodnu damu, ali i nas - jedno veliko DA!

Malo tko bi mogao isfurati ovakav statement komad kao ljepotica koju je fotografirao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Da nam je netko prije nekoliko sezona rekao da će prozirno biti in, samo bismo ga blijedo pogledali i odmahnuli rukom. Ipak, modni dizajneri i trendseterice su rekli drugačije pa su upravo til i prozirna čipka postali apsolutni hit. Najčešće ih nosimo na traperice, međutim neke su dame toliko hrabre u svojim odabirima da prozirne suknje nose samostalno.

I svaka im čast na tome jer izgledaju, u najmanju ruku, spektakularno! Najbolji dokaz za to je ljepotica iz centra Pariza koju je fotografirao naš Goran Čižmešija, a isfurala je outfit na koji prolaznici nisu mogli ostati imuni. Crnu košulju kombinirala je sa sakoom i genijalnim čizmama s detaljem zebrastog printa, no prava zvijezda kombinacije svakako je njezian suknja.

Iako je prozirna pa je prekriva tek izvezeno cvijeće, nije otkrila više nego što je trebala, već joj je stajala genijalno! Sve je zaokružila klasičnom torbom i jednostavnim make upom te pokazala da se svaki komad može isfurati, ali za to treba malo znanja i mnogo odvažnosti!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".