Prošlo je 20 godina od kultnog outfita u spotu Oops!...I Did It Again! iza kojeg stoji zanimljiva priča

Crveni kombinezon od lateksa jedan je od najpopularnijih lookova pop-zvijezde Britney Spears
Vidi originalni članak

Jedna od pjesama koja je obilježila početak 2000. godinu bila je i Oops!...I Did It Again pop-zvijezde Britney Spears koja je ostala zapamćena i po legendardnom outfitu u spotu. Britney je tad nosila crveni kombinezon od lateksa, a ako ste slučajno zaboravili ovaj legendaran outfit, možete se podsjetiti u spotu:

Iza outfita stoji Estee Stanley koja je zaslužna za mnoge stylinge u tadašnjim spotovima, a za Vogue je rekla kako su željeli da odjevna kombinacija bude seksi i monokromatska. Prva je ideja bila da Britney bude od glave do pete u crnom ili crvenom, dok su plesačice u pozadini imale srebrne outfite. Budući da nisu mogli pronaći rješenje, obratili su se Michaelu Bushu zaduženome za stylinge Britney Spears na njezinim turnejama i zamolili ga da osmisli nešto uzbudljivo. 

- U zadnjem smo trenutku išli do njega da vidimo može li nešto napraviti. U glazbenom svijetu sve treba biti gotovo u dvije minute pa smo znali da će uspjeti. I uspio je na kraju, priča Stanley za Vogue, i dodaje da je rezultat kultni crveni kombinezon od lateksa kojeg je osmislio preko noći, a Britney se odmah svidio. 

Problem je bio materijal jer Britney cijelo vrijeme pleše, a lateks i znojenje ne idu ruku pod ruku... Strah je bio opravdan jer su u jednom trenutku otkopčali kombinezon, a pjevačica je bila potpuno mokra. 

Stanley je rekla da je rad na ovom spotu bio jedan od najzabavnijih projekata:

- Publika to nije očekivala. Bila je i dalje mlada te ostavljala dojam "nevine djevojčice", a odjednom se pojavila u pripijenom, seksi outfitu. Stvarno je znala što je željela postići i zbog toga je postala - Britney Spears, zaključila je Stanley. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".