Prošetala u najtrendi tenisicama i genijalnom sakou: 'Pratim trendove, jedino nikad ne bih izašla van cijela u crvenom'

Nika je nekoliko puta bila gošća naše modne rubrike, a Goran Čižmešija sad ju je fotografirao u još jednom super izdanju
Vidi originalni članak

Stil Nike Laličić rado pratimo na društvenim mrežama, gdje objavljuje odlične odjevne kombinacije, koje su super izvor modne inspiracije. Njezin stajling prošlog studenog nije prošao nezamijećeno ni ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije, kojem je rado pozirala. 

Već je nekoliko puta bila gošća naše rubrike u kojoj donosimo najbolje od ulične mode, a toga je puta paleti neutralnih tonova dodala jarke nijanse poput ružičaste i narančaste, koje bi osvježile i najtmurniji jesenski dan. 

 Novu Divu Style pronađite na svim kioscima za 5 eura:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezda outfita svakako je sako, predimenzionirani model s detaljima, što ga čini statement komadom u ormaru. U njemu se ne prolazi nezamijećeno, a Nika ga je kombinirala s it tenisicama, kultnim 'jordanicama'. Tu je i Jacquemus torbica, model kojeg obožavaju i domaće i strane fashionistice, a izbor dizajnerice interijera bio je efektan model u ružičastoj nijansi. 

– Ova mi je kombinacija cool i jesenska, a ima živih boja da razvedri tmuran dan. Pratim trendove, jedino ne bih nikad izašla cijela u crvenom – rekla je Nika za Divu i dodala da joj je omiljena boja bež, a najdraži uzorak karirani. 

Trendovske komade Nika je nadopunila s nekoliko modnih klasika, nosivih iz sezone u sezonu. Posebno se istaknuo bež kaput s uzorkom riblje kosti koji je odlična zimska investicija jer se lako kombinira, a jednom kad ga dodate u garderobu, nosit ćete ga godinama. 

I kod izbora modnih dodataka držala se klasike pa je stajling upotpunila crnim šeširom i Ray Ban naočalama. 

Tako jednostavno, a tako genijalno! Ekonomistica Ana kaže: 'Pratim trendove i ne postoji ništa što ne bih nosila'
Treba li kosu raščešljavati dok je mokra ili suha? Ovisi o teksturi, doznajte što je najbolje za vas!
Dizajniranje vjenčanica je velik projekt koji uključuju mladenku, mamu, sestru, a najviše se traži čipka

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".