Prošetala je Stradunom u atraktivnoj kombinaciji i ukrala pozornost prolaznika

U stylish outfitu istaknula je sve adute
Vidi originalni članak

Da je nekad potrebno stvarno malo kako bi se ukrao pozornost, pokazala je i zanosna dama sa Straduna koja je gradom prošetala u pravoj ljetnoj kombinaciji.

Lepršavu minicu kombinirala je uz majicu na bretelice kojom je odlično istaknula sve svoje adute, a kombinaciju je zaokružila dodacima u bijeloj boji: salonkama i clutch torbicom. S nakitom nije pretjerivala, već se odlučila tek za decentan lančić i naušnice. Moramo primijetiti kako je i frajer pored nje jako stylish, a držao se provjerene "muške" klasike: bermude je kombinirala uz klasičnu košulju, a sve zaokružio mokasinama. Ovaj par zaslužio je modnu peticu za stil.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".