Prošetala je jedan od onih stajlinga kojem nećete pronaći manu: Vječna crna pristaje joj odlično

Zvijezda kombinacije bio je sako na dvostruko kopčanje, jedan od onih klasičnih modela koje je dobro imati u garderobi jer se lako kombiniraju u raznim prigodama
Vidi originalni članak

Polako se okrećemo jeseni i trendovima koje donosi nova sezona. Jesenski su dani uvijek modno zanimljivi jer u prvi plan dolazi slojevitost, koja sa sobom nosi kreativnost u odijevanju, a tu je i prijelazno razdoblje koje je u znaku favorita iz ljetne i jesenske garderobe.

Jedan stajling kojem sigurno nećete pronaći manu, a njime se možete inspirirati u narednim tjednima, prošetala je simpatična brineta koja je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji. Fotografija je nastala prošlog rujna, ali je idealna inspiracija za nadolazeće dane.

Vječna crna nikad ne izlazi iz mode, a u svaku odjevnu kombinaciju donosi dodatnu dozu elegancije. Modno osviještena djevojka odabrala je nekoliko komada koji naginju klasici, a dobro ih je imati u ormaru jer se lako kombiniraju i nosivi su u raznim prigodama. Ispod sakoa nazirala se slip haljine s detaljem čipke, a zvijezda stajlinga upravo je sako na dvostruko kopčanje koji se ističe zlatnim gumbima. Struk je naglasila remenom s efektnom kopčom, a detalji u zlatnoj boji osvježili su all black stajling. 

I kod modnih dodataka izbor je pao na crnu boju - crni model s lancem klasik je u svijetu torbi, a vojničke čizme dale su rock prizvuk cijeloj kombinaciji. Takav je model svevremenski, cure ga rado nose iz godine u godinu, a svoju popularnost može zahvaliti tome što odlično pristaje i uz haljine i uz traperice. Ako tražite čizme za hladnu sezonu pred nama, u obzir uzmite i ovakav model. 

U galeriji pogledajte najbolja izdanja sa zagrebačkih ulica:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Kratak top, cargo hlače i cool vesta: Ova zgodna dama zna kako 'isfurati' odlične komade na ležeran način
Prema stručnjacima, ovo su najveći trendovi kod bojanja kose za jesen 2023.
Pronašli smo Barbie ružičaste Birkenstock natikače koje Margot Robbie nosi u filmu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".