Pronašli smo verziju Guccijevih sandala jeftiniju čak 50 puta!

Osim u cijeni, razlikuju se tek u jednom detalju!
Vidi originalni članak

Gucci loaferice jednostavno su zavladale modnim svijetom i na trendsetericama ih možemo vidjeti u svim bojama i različitim kombinacijama, bez obzira na to koji stil peferiraju. Ipak, njihova je cijena itekako paprena - naime, na Net A porteru se prodaju po cijeni od 550 eura pa će mnogima ostati samo na listi želja. 

Međutim, high street verzije uvijek se pobrinu da sve liste želja budu ispunjene pa u svoju ponudu uvrste izrazito slične verzije. Tako je bilo i s Gucci loafericama pa smo gotovo identičnu verziju, samo u metalik boji, pronašli u Stradivariusu. Ove nam se čine još bolje za ljetne dane, upravo zbog metalik odsjaja, a najviše nam se svidjela njihova cijena! Naime, od skupocjenog su modela jeftinije preko 50 puta i prodaju se po cijeni od 79 kuna! Trk u shopping! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".