Pronašli smo traperice za svaki oblik tijela

Potraga za savršenim modelom zna potrajati, ali uz ovaj vodič malo ćemo vam olakšati
Vidi originalni članak

Ako imate tijelo dječačke građe vama stoji gotovo svaki oblik traperica, a posebno one s ukrasima poput patentnih zatvarača, izvezenog cvijeća, džepova i slično. Kako su "statement" traperice upravo u trendu, ne sumnjamo da ćete pronaći i više od jednog para za sebe. 

hm.com, 60 eura

Zara, 149,90 kn

Ako ste građeni poput kruške (male grudi i veća stražnjica) najbolje će vam stajati traperice visokog struka koje će naglasiti obline i popularne trapezice koje su u zadnjih nekoliko sezona doživjele pravi povratak. 

hm.com, 20 eura

hm.com, 50 eura

Ženama koje imaju oblik tijela jabuke (veće grudi i stražjicu) pristaju tamniji modeli s puno elastina i to ravnih nogavica. Ovom tipu žena ne odgovaraju kratki modeli, a i trapez će izbalansirati figuru. 

L'Agence, net-a-porter.com, 331 euro

Re/Done, net-a-porter.com, 270 eura

Mršavim djevojkama s dugim nogama pristaju traperice niskog struka i one koje otkrivaju gležnjeve.

Zara, 229,90 kn

Pogledajte još traperica s polica omiljenih dućana i iz online shopova...

Stradivarius, 229,90 kn

Stradivarius, 199,90 kn

Vetements, 1150 eura

Bershka, 199,90 kn

Stradivarius, 199,90 kn 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".