Pronašli smo torbe koje neodoljivo podsjećaju na popularni dizajnerski model, no po gotovo 70 puta nižoj cijeni

Na Mangovom web shopu pronašli smo torbe koje su nas odmah podsjetile na modele s potpisom luksuznog brenda Bottega Veneta
Vidi originalni članak

Ako je neka torba obilježila proteklu godinu, onda su to zasigurno modeli s potpisom luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta. Brojne su dame u svojoj kolekciji poželjele njihove torbe, a u kolekciji mnogih high street brendova pronašli smo modele koji neodoljivo podsjećaju na dizajnersku torbu.

Bottega Veneta nedavno je predstavila model "The Chain Cassette" koji je na njihovom web shopu dostupan u čak 13 boja, a speficičan je po zlatnom lancu koji je jedan od omiljenih detalja zadnjih nekoliko sezona. Nesumnjivo, radi se o torbi koja je već sad predmet želja mnogih trendseterica, no cijena joj je vrtoglava. Naime, na službenom web shopu košta 3200 eura, odnosno više od 24 200 kuna. Ipak, nije dugo trebalo da gotovo identični model dođe i u pristupačnijoj verziji.

Za višestruko jeftiniju verziju zaslužan je španjolski brend Mango u čijoj smo novoj kolekciji pronašli genijalan model i bijeloj i smeđoj boji. Torbu ispletenog dizajna moguće je nositi oko ramena i ima dva remena, jedan je dugačak i prilagodljivi, a drugi je kratki remen od lanca. Njegova je cijena 349,90 kn, što je gotovo 70 puta jeftinije od dizajnerskog modela. Budući da nije riječ o klasici, već o trendi modelu, Mangova verzija odlična je alternativa.

Ljepotica sa špice prošetala je tako genijalnu suknju da je ostatak kombinacije pao u drugi plan!
Musić Milanović odvažno kombinira različite uzorke, savjetnica otkriva što znači sklonost spajanju raznih motiva
Nekoliko frizura koje možete isprobati ako mjesecima niste bili u frizerskom salonu, a imaju chic efekt
Tenisice kakve nosi lijepa brineta popularne su već nekoliko sezona, no ne sviđaju se svima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".