Pronašli smo sve što vam treba da ukradete look najpoznatije svjetske trendseterice

Olivia Palermo zasigurno je jedna od najbolje odjevenih žena svijeta čiji stil želimo potpuno kopirati!
Vidi originalni članak

Svaka odjevna kombinacija koju Olivia Palermo nosi na tjednima mode postane apsolutni hit. Ipak, zadnji look u kojem smo je vidjeli potpuno nas je osvojio.

Na završnici pariškog Tjedna mode, Olivia je zablistala u outfitu u kojem je bilo nemoguće ne primijetiti je zbog jarkih boja koje je nosila.

Kombinirala je narančasti džemper sa suknjom iste boje koja ima detalje u mornarsko plavoj boji te bijeli gumb. Još je boje dodala kroz ljubičasto-crni šal od krzna Charlotte Simone i kroz zelene Jimmy Choo štikle, a cijeli je styling zaokružila naočalama mačkastog oblika.

Ovo je, kao i svaki put do sad, zaslužilo čistu stilsku peticu, a mi smo pronašli gdje možete kupiti slične odjevne komade! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".