Pronašli smo pristupačnije, a jednako efektne verzije dizajnerskih sandala koje trendseterice obožavaju

Prošlo su ljeto obilježile mule sandale s visokom potpeticom luksuznog dizajnerskog brenda Bottega Veneta, a nije dugo trebalo da se i high street brendovi inspiriraju hit modelom
Vidi originalni članak

Ako su neke sandale, odnosno natikače obilježile prošlo ljeto, onda su to definitivno bile mules s visokom potpeticom talijanskog luksuznog brenda Bottega Veneta. Isfurale su ih domaće i strane fashionistice, no mnogima su i dalje tek na listi želja zbog njihove vrtoglavo visoke cijene. Naime, na službenoj stranici dizajnerskog brenda model Lido dostupan je u 9 različitih nijansi, a za luksuzni par potrebno je izdvojiti 990 eura, odnosno gotovo 7500 kuna.

Ipak, nije dugo trebalo da se u high street dućanima pojave modeli koji neodoljivo podsjećaju na dizajnerski. Između ostalih, pronašli smo ih kod španjolskih brendova Uterqüe i Stradivarius.

Uterqüeu je dostupan kožni model u crnoj boji čija je cijena 850 kuna. Riječ je o nešto skupljoj high street verziji, no i dalje znatno jeftinijoj od dizajnerskih s potpisom Bottega Venete. Kao i Bottega, i Uterqüe model poseban je zbog dizajna s prošivenom kožom.

Još pristupačnije modele pronašlio smo u Stradivariusu, gdje su natikače s potpeticom dostupne u nekoliko nijansi; zelenoj, boji lavande, prljavo bijeloj i bež pa svatko može odabrati idealnu nijansu za sebe.

Cijene variraju od 179,90 do 199,90 kn, ovisi o modelu, a natikače s blok-potpeticom idealan su odabir za svaki dan jer su dovoljno stabilne i udobne za cjelodnevne obveze, a jednako dobro izgledaju kad se nose s haljinama, trapericama ili lepršavim hlačama.

Sako od tvida zvijezda je proljetne garderobe; pogledaje 20 favorita iz high street dućana

FOTO: Mango 599,90 kn FOTO: H&M 39,99 € FOTO: Mango 599,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 399,90 kn FOTO: Reserved 139,90 kn FOTO: Stradivarius 279,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 399,90 kn FOTO: Zara FOTO: Zara 499,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 499,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn

Zagrebački Seks i grad: Četiri divne prijateljice prošetale gradom u odličnim izdanjima

Divna dama nosi tako genijalnu haljinu da ostatak outfita pada u drugi plan

Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte viralni hit s TikToka za odličnu frizuru

Znate li što znače oznake EDT i EDP na parfemskim bočicama? Stručnjaci savjetuju kako izabrati idealan

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".