Popularni badić za dijelić prave cijene

Prošlog ljeta popularnost ovog badića naprosto je eksplodirala a mi smo pronašli dostojnu zamjenu za njega za dijelić cijene! Zahvalite nam poslje!
Vidi originalni članak

Kiini bikini prošlog je ljeta, ponajviše zahvaljujući Instagramu postao potpuni hit u vrlo kratkom roku. Brojne zvjezde i blogerice u šarenom su se heklanom bikiniju naslikavale na egzotičnim lokacijama a kako to obično i biva u doba društvenih mreža, žene dijem svijeta zaljubile su se u taj minijaturni šareni model. Kiini bikini bio je rasprodan mjesecima a za njega su se formirale nestvarno duge liste čekanja, sve to, unatoč tome što mu je cijena oko 2500 kuna!

Mi smo za vas pronašli bikini toliko sličan originalu da ni mi nismo potpuno sigurni da je to legalno. No šalu na stranu, razlika je jedva primjetna a cijena Tezenis modela kojeg ćete lako pronaći i kod nas je manje od 200 kuna!

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".