Pronašli smo haljinu koju je Kate Middleton nosila za Eurosong - već je rasprodana unatoč cijeni!

Haljinu je dizajnirala britanska dizajnerica Jenny Packham, čiji dizajn Kate Middleton često nosi u raznim prigodama
Vidi originalni članak

Kada se u uvodnim kadrovima Eurosonga pojavila Kate Middleton, mnogi su se ugodno iznenadili te se pitali koju haljinu nosi. Princeza je, naime, zablistala u dugoj plavoj haljini na jedno rame. Doznali smo kako je riječ o dizajnu britanske dizajnerice Jenny Packham, čiji dizajn Kate Middleton često nosi u raznim prigodama.

Haljina se može pronaći na poznatom luksuznom shopping siteu net-a-porter, a stoji 3645 eura. Unatoč paprenoj cijeni ova je haljina od plavog šifona gotovo rasprodana, ostao je samo najveći broj, no ne sumnjamo kako će nakon nastupa Kate Middleton i to otići.

Zaista je teško navesti sve prilike u kojima je Kate nosila haljine Jenny Packham, no svakako se isticala crna s bijelim detaljem na londonskoj premijeri filma Top Gun Maverick, kada joj je pratnja bio suprug William, a družili su se sa zvijezdom filma Tomom Cruiseom.

Jedna joj se Jenny Packham haljina toliko svidjela, da ju je prepravila i nosila u raznim prigodama. To i ne čudi s obzirom na to da je Kate poznata i kao kraljica recikliranja, što radi savršeno i šalje poruku kako je važna održivost i skromnost. 

U galeriji pogledajte zanimljive stylinge s nedavne krunidbe Charlesa III.:

FOTO: Press Association/PIXSELL Norveški prijestolonasljednik Haakon i norveška prijestolonasljedna princeza Mette-Marit FOTO: Reuters/Pixsell Francuski predsjednik Emmanuel Macron i supruga Brigitte Macron FOTO: Reuters/Pixsell Prijestolonasljednik Pavlos od Grčke i Marie-Chantal, prijestolonasljednica od Grčke FOTO: Press Association/PIXSELL Kralj Filip VI. i kraljica Letizia od Španjolske FOTO: Press Association/PIXSELL Kralj Philippe i kraljica Mathilde od Belgije FOTO: Press Association/PIXSELL Kralj Abdullah II od Jordana i kraljica Rani FOTO: Press Association/PIXSELL Nizozemski kralj Willem-Alexander i kraljica Maxima FOTO: Press Association/PIXSELL Vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha s Lady Louise Windsor i grofom od Wessexa FOTO: Reuters/Pixsell Predsjednik Kanade Justin Trudeau i supruga Sophine FOTO: Reuters/Pixsell Bivša premijerka Liz Truss sa suprugom Hughom O'Learyjem FOTO: Abaca/Pixsell Veliki vojvoda Henri i velika vojvotkinja Maria Teresa od Luksemburga FOTO: Reuters/Pixsell Alois, nasljedni princ i regent od Lihtenštajna i Sophie, nasljedna princeza od Lihtenštajna FOTO: Reuters/Pixsell Prva dama SAD-a, Jill Biden, u pratnji nećakinje Finnegan Biden FOTO: Reuters/Pixsell Letsie III, kralj Lesota, i kraljica Masenate Mohato Seeiso FOTO: Reuters/Pixsell Britanski premijer Rishi Sunak i njegova supruga Akshata Murth

Kate Middleton u tajnosti snimila dionicu na klaviru za Eurosong i postala najveća zvijezda otvorenja
Kate Middleton u savršenom proljetnom blejzeru i kombinaciji koju je lako prepisati
Kate Middleton i princ William zablistali: Ona u raskošnoj bijeloj haljini, on u kraljevskoj odori

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".