Pronašli smo gdje kupiti komade inspirirane outfitom Sanje Musić Milanović na inauguraciji

Sanja Musić Milanović nosi domaći dizajn, a slične komade pronašli smo u high street i dizajnerskim web shopovima
Vidi originalni članak

Sanja Musić Milanović za inauguraciju je odabrala zvonoliku, pastelno ružičastu haljinu s potpisom hrvatskog brenda Varteks, kaput u istoj nijansi kojim se zaogrnula i vrtoglavo visoke salonke u tamnijoj, smeđoj nijansi. Haljina još uvijek nije u prodaji, a look je upotpunila nakitom s potpisom domaćeg brenda Sovilj, iz kolekcije Metamorphosis.

Pronašli smo odjevne komade inspirirane njezinim lookom za inauguraciju:

FOTO: H&M H&M 49,99 eura FOTO: H&M H&M, 59,99 eura FOTO: outnet Forte_Forte, 267 eura FOTO: outnet Mansur Gavriel, 372 eura FOTO: Asos £12.29 FOTO: Asos £45.56 FOTO: matches fashion Fendi, 1900 eura FOTO: Net A Porter La Collection, 840 eura FOTO: Net A Porter Casasola, 1700 eura FOTO: Net A Porter Olivia Von Halle, 770 eura

Pronašli smo i identične salonke kakve je nosila Sanja Musić Milanović, a neodoljivo podsjećaju na one s potpisom luskuznog brenda Gianvito Rossi, čija je cijena na Net a Porteru 560 eura.

Slične salonke poput onih koje je nosila Sanja Musić Milanović pronašli smo i na Outnetu. Baršunasti model u tamnoplavoj modeli potpisuje brend Sergio Rossi, a njihova je cijena 350 eura. Drugi model u crnoj varijanti dolaze s potpisom brenda Iro, čija je cijena 113 eura. 

Sanja Musić Milanović zaogrnula se pastelno ružičastim kaputom, u nijansi haljine, a izdvojili smo nekoliko modela koji jako podsjećaju na Varteksov model:

FOTO: H&M H&M, 59,99 eura FOTO: outnet Goat, 501 euro FOTO: outnet Michael Michael Kors 232 eura FOTO: outnet Ganni, 154 eura

Sanja Musić Milanović odabrala je prsten s potpisom domaćeg dizajnera Nenada Sovilja, a na Net a Porteru smo pronašli prsten koji bi se također odlično uklopio u odjevnu kombinaciju, a potpisuje ga brend CVC Stones.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".