Proljetno izdanje Jelene Veljače kojem ćete teško pronaći manu: 'U zadnje mi se vrijeme jako sviđaju mint boja i zelene nijanse'

Pozirala je Goranu Čižmešiji i za Divu ispričala da u proljeće preferira svijetle boje, a sve joj se više sviđaju i kombinacije u istom tonu
Vidi originalni članak

Zelena je, bez sumnje, hit boja sezone. Volimo je u detaljima ili od glave do pete, a rado je nosi i Jelena Veljača. Našem je Goranu Čižmešiji pozirala u proljetnom izdanju u kojem su glavnu riječ vodile nijanse zelene pa je lepršave hlače kombinirala s upečatljivim topom i dobila odličnu kombinaciju, i za dan i za večer.

- U zadnje mi se vrijeme jako sviđaju mint boja i zelene nijanse. Ovaj sam ogrtač kupila još prošle godine i jako ga volim jer je lagan i paše na sve. U proljeće često nosim svijetle boje, a i sve mi se više sviđaju kombinacije u istom tonu - ispričala je Veljača za Divu. Stajling je zaokružila genijalnom torbom s resama koju potpisuje varaždinska dizajnerica Mura Pehnec. Čini se kako su rese jedan od mikrotrendova za proljeće i ljeto jer ih ponovno viđamo na modnim detaljima. 

Jelena Veljača uvijek je u izvrsnim i efektnim odjevnim kombinacijama koje mogu biti i izvrsna inspiracija, a jednom ih je prilikom za Divu prokomentirala i Dubravka Prpić Znaor. Modna savjetnica i urednica za stil ima samo riječi hvale:

- Osim skladnih salonki, nosi i čizme, ovdje je očita njezina sklonost grunge stilu koji na sunce izlazi u njezinim dnevnim kombinacijama, za po gradu. Od boja bira one neutralne – bež, crnu i bijelu, a kad poželi nešto efektno, tu su nježna puder roza, blistava senf žuta i efektna trava zelena. Kaputi su klasični, u color block stilu, no tu su i kožnjaci te veliki šalovi, ukrašeni atraktivnim kariranim motivom. Slojevitost je za nju kreativna igra, stoga često nosi kreacije mekanog tekstila koje je praktično slagati iz dana u dan. 

U galeriji pronađite najbolja izdanja Jelene Veljače

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

 

Svi pričaju o popularnoj frizuri jer je idealna za one koji se "boje" šišanja: Ove ćemo je godine viđati svuda

Matija Vuica genijalno kombinira "povratničke" sandale, novi-stari trend koji obožavate ili preskačete

Nekoliko jednostavnih, a korisnih trikova profesionalaca s kojima ćete ublažiti čest ljetni problem - masnu kosu

Hiperpigmentacijske mrlje mogu biti jako "tvrdoglave": Vlasnica salona savjetuje kako ih prevenirati ili tretirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".