Proljetni modni zicer – prva Guliver kolekcija tenisica

Tenisice koje će jednako dobro pristajati uz haljine ili traperice, a detalji poput satena više su nego poželjan prizor
Vidi originalni članak

Kombinacije  jarkih  boja, upečatljivi printevi, trenirke i prugice…samo su neki od trendova koje ćemo ove sezone viđati na gradskim ulicama. Tenisice, jedan  od  najzanimljivijih  modnih  dodataka  koji  više  nije  rezerviran isključivo  za  sportsku,  već i uličnu modu, iz sezone u sezonu iznenađuju nas  svojom  svestranošću  i  lakoćom  kombiniranja,  a to potvrđuje i prva Guliver  kolekcija  tenisica. 

Nakon  poznatih footwear modela ovog domaćeg proizvođača,  koje su prigrlile brojne fashionistice, modne blogerice i Instragram  sljedbenice,  prva  kolekcija tenisica dolazi u četiri pastelne nijanse.  Modeli izrađeni od brušene kože, kombinacija su urbanih silueta i detalja  kontrastnih  nijansa  srebrne ili zlatne boje, a prepoznatljivošću pridonosi i suptilan Guliver branding.

Guliver tenisice lako  se mogu kombinirati uz bilo koju proljetnu odjevnu kombinaciju, a naši prijedlozi su:

Ultra  Violet - model u nijansi ljubičaste boje, jedne od IT boja sezone, s kožnatim vezicama pristajat će uz traperice niskog struka, rezane  u visini gležnja – uz nezaobilaznu torbu s resicama crne boje i ovesized vestu, spremni ste za gradsku avanturu.

Creamy  Gold - zlatne  nijanse uvijek su u trendu, a to potvrđuju i Guliver  tenisice  sa  zakovicama – uz isprane traperice, mogu se kombinirati i s trendi  kimono  bluzom,  što  će dodatno naglasiti svestranost   odjevne  kombinacije  koju  ćete,  bez  problema, moći pokazati na gradskoj špici

Millenial  Pink - nježna  pastelna  roza,  upotpunjena  vezicama od satena,  dobitna  je  footwear  kombinacija  za sve romantičarke koje posebnu  pozornost  poklanjaju  detaljima  –  boho  Guliverke lako se kombiniraju i u „polu poslovnim“ prigodama te pristaju uz razne print motive,  točkice  i  prugice.  Dodate  li proljetnom looku koji odiše prozračnošću  hlače  visokog  struka  i  beretku, „opremljeni“ ste za probijanje kroz urbanu džunglu.

Athleisure - za sve ljubiteljice „sigurnog“, sportskog stila, Guliver ima rješenje  –  neutralne  tenisice  u bež nijansi za jednostavne i praktične   stylinge,   upotpunjene  casual majicama  te  ruksacima različitih boja, dimenzija i materijala.

Guliver tenisice dostupne su i putem web shopa www.guliver.hr, a sve buduće ponosne  vlasnice  jednih  od najudobnijih tenisica na tržištu, nove modele mogu  nabaviti  uz 20% popusta. Popunite obraza za Klub vjernosti na svakom prodajnom  mjestu  ili  iskoristite  poseban promo code koji vrijedi za web shop te like/ share/ wear/ Guliver.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".