Proljetni Chanel jednostavno je neodoljiv

FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: pr FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel FOTO: Chanel
Chanel kolekcija za proljeće 2016 ostavila nas je bez daha...
Vidi originalni članak

Chanel torbe ne gube na vrijednosti a strastvena ljubav koju žene gaje prema ovoj bezvremenskoj torbi ne jenjava. Klasičan model 2.55 kao i model Boy bez sumnje su najprodavaniji. Lakoća kombiniranja i kvaliteta su neki od faktora koji Chanel torbe čini neodoljivima. Ovog proljeća Karl Lagerfeld predstavio je modele različitih zanimljivih tekstura poput trapera a i boja. Posebno se izdvajaju simpatični mladenački ruksaci i bucket torbe koje osvajaju na prvi pogled. Uz sve to predstavljen je i novi model popularne Boy torbe u romantičnoj puderastoj nijansi. U našoj galeriji pogledajte i ostale modele!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".