Proljetna elegancija i modna odvažnost zgodne ekonomistice: 'Proljeće je pa smije biti i više boja'

Goran Čižmešija fotografirao je zgodnu damu u odličnom izdanju kojim dominira crvena boja
Vidi originalni članak

Volimo jednostavne, ali jedinstvene kombinacije koje se ističu u moru sličnih stajlinga na gradskim ulicama, a jedan takav modni trenutak zabilježio je ovih dana naš fotograf Goran Čižmešija. 

Pozirala mu je dama besprijekornog stila, Lana Mitrevski, koja nikako nije mogla proći nezamijećeno u centru grada.

– Sviđa mi se crvena boja, pa sam uskladila haljinu i sandale. Zelenu torbicu sam stavila da razbijem kombinaciju, a i proljeće je, pa smije biti i više boja. Za dan češće biram ravnu obuću, a za navečer visoke pete – ispričala je diplomirana ekonomistica.

Odličan color-block stvorila je kombiniranjem crvene i zelene torbe s potpisom Bottege Venete. Luksuzni talijanski brend "oživio" je popularni intrecciato, pleteni dizajn zahvaljujući kojem je postao poznat i nove kolekcije obogatio cipelama i torbama prepoznatljivog dizajna, ali u još boljoj verziji.

Radi se o Mini Jodie modelu koji dolazi u prepoznatljivom pletenom dizajnu, a dostupan je u čak 15 boja. Tako možete birati između zelene, bež, crne, bijele, žute, smeđe, sive, ljubičaste, nježno ružičaste, petrolej plave... 

Sandra Perković jedna je od najuspješnijih hrvatskih atletičarki, a evo kako se mijenjala tijekom godina
Na jedno mjesto izdvojili smo najbolje maskare koje ne stvaraju grudice ni ne razmazuju se
'Želimo povezati hrvatski suvenir kao podsjetnik na lijepa sjećanja koja nosimo u srcu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".