Proljeće donosi nove boje u modu: Evo koje će biti najpopularnije u 2023.!

Ove boje će dodati svježinu i život u svakodnevne kombinacije, a svatko će moći pronaći onu koja najbolje odgovara njihovim željama i potrebama.
Vidi originalni članak

Uvijek se čeka s nestrpljenjem kada će se pojaviti najnoviji trendovi u modi i ljepoti. Proljeće je poznato po svježim bojama i svjetlucavim tonovima, a ove godine, neke od boja koje će biti najpopularnije su azurno plava, ružičasta, crna, boja lavande, žuta i crvena, piše Marie Claire.

Azurno plava boja, poznata kao 'Tiffany' plava, smatra se bojom nade i sreće. Ona je nevjerojatno lijepa u svojoj jednostavnosti i pojavljuje se u mnogim trendovima ovog proljeća. Ova boja se može kombinirati sa svijetlim tonovima bijele, ružičaste i žute, što daje dojam svježine i svjetlosti.

Ružičasta boja, za razliku od tamnije i drske crne boje, predstavlja nježnost i ljepotu. Ružičasta će biti prisutna u odjevnim predmetima, posebno u bojama ljubičice i jorgovana. Ova boja će se pojavljivati u različitim nijansama, od svijetle do tamne, što omogućuje da svaki pojedinac pronađe onu koja najbolje odgovara njihovom stilu.

Crna boja, klasična i neodoljiva, uvijek se smatra elegantnom. Ova boja će se pojavljivati u kombinaciji sa svijetlim bojama, kako bi se dobila jedna nova, svježa perspektiva. Crna boja će se moći vidjeti u dizajnu interijera, odjeći i modnim dodacima, što će učiniti da izgleda sofisticiranije.

Boju lavande možemo vidjeti u trendovima boja i dizajna interijera. Ova boja, koja ima blagi i opuštajući ton, idealna je za početak proljeća. Boja lavande će biti popularna u mekanim teksturama i dezenima, što će davati osjećaj blage ženskosti i elegancije.

Žuta boja, simbol sreće i sunčevog svjetla, uvijek se smatra pozitivnom. Ova boja će biti prisutna u odjeći, modnim dodacima. Žuta boja će dodati nešto sunčane svježine i topline u svakodnevni život.

Crvena boja, koja simbolizira strast i život, također će biti popularna ovog proljeća, posebno u nijansama od tamne do svijetle crvene. Ova boja će dodati malo drskosti i hrabrosti u svakodnevne kombinacije.

Tražite poklon za Valentinovo za partnera? Ovo su najbolji muški parfemi po super cijenama:

FOTO: Notino Scuderia Ferrari Black 24,20 € FOTO: Notino Sacrifice for Him 29,40 € FOTO: Notino Pour Monsieur for Him 26,30 € FOTO: Notino CK Be 28,90 € FOTO: Notino Craze 33,60 € FOTO: Notino Ana Abiyedh Leather 21,50 € FOTO: Notino Ambré 36,50 € FOTO: Notino Opulent Oud 23,90 € FOTO: Notino Raghba For Man 22,70 € FOTO: Notino White 28,90 €

Postoji li način da se riješimo dosadnih i iritantnih mitesera? Evo što kažu stručnjaci
Par od kojeg svi možemo učiti o stilu: 'Uvijek smo usklađeni! Toliko smo dugo zajedno da više ne znamo biti različiti'
Zvijezda nove Dive je food blogerica Anja: 'Nikad ne kuham isključivo za snimanje, već je to ručak ili večera za nas troje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".