Prolaznica sa zagrebačke špice dokazala kako sve što treba za dobar stil je slip on haljinica

Ovaj model haljina bio je vrlo popularan devedesetih
Vidi originalni članak

Djevojke ovakve haljine preko jeseni i zime kombiniraju na basic majice ili dolčevite i čizmice, a preko ljeta, haljina je komad za sebe. Iako toliko jednostavna, glavna je zvijezda kombinacija. Ova ljepotica nosi ju u vrlo popularnom izdanju - uz sportske tenisice, a taj spoj nespojivog jako nam se sviđa. 

Slip on haljina odličan je komad jer je vrlo praktična. Dobro izgleda u ovoj varijanti, ali i na jednostavne štiklice otvorenih prstiju i s remenčićem oko gležnja, za večernje varijante. Ona nosi vrlo upečatljivu boju, a ove godine popularne su nude, crne i bijele. Odličan su komad i za ljetna vjenčanja, baš zbog toga jer se mogu kombinirati u svim varijantama. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".