Profesorica engleskog i hrvatskog jezika čiji stil obožavamo: 'Zima je za neutralne boje i udobne kombinacije'

Dajana Krasić majka je dvoje djece i profesorica engleskog i hrvatskog jezika, a na Instagramu oduševljava svojim stilom
Vidi originalni članak

 

Kako bi se predstavila par rečenica? Što radiš, odakle si...?

- Dolazim iz jednog malog mjesta u Hercegovini, mama sam dvoje djece, veliki optimist i zaljubljenik u modu. Po struci sam profesor engleskog i hrvatskog jezika, a trenutno radim kao 'social media manager'. Svakodnevno koristim Instagram i uživam u kreiranju sadržaja na svom profilu. 



Koju poruku kroz sadržaj koji kreiraš, želiš poslati svojim pratiteljima?

- S jedne strane, voljela bih svoje pratitelje inspirirati modnim kombinacijama i potaknuti da se vrate jednostavnosti - da kupuju pametno i grade svoj stil bez obzira na trendove. S druge strane, htjela bih isto prenijeti da nije sve u krpicama i da su najljepše stvari u životu svakodnevni trenuci i sitnice s obitelji koje nije komad odjeće ne može nadomjestiti.

Koliko se dugo spremaš? Imaš li unaprijed zacrtanu kombinaciju ili je spontano?

- Otkako sam počela pojednostavljivati svoj ormar, oblačenje mi je definitivno postalo puno brže i lakše. Uvijek krenem s nekim basic komadima i dodam detalje koji sve zaokruže. Spremim se za 15-ak minuta jer uglavnom imam neke ideje u glavi, a nekad si ih znam zapisati na mobitel jer godine idu, a i djeca ne vole čekati haha.



Kako bi opisala svoj trenutni stil? Koliko se on mijenjao unatrag pet godina?

- Rekla bih da je kombinacija par stilova: casual & girly - a druge strane i tomboy. Nekada volim biti u haljini i čizmama na petu, a isto tako uživam nositi široke stvari i tenisice. Moj stil se zadnjih 5 godina dosta promijenio i još se uvijek mijenja. Kombinacije koje sam nosila tada su mi čak okej kada ih usporedim s onim prije toga. Mislim da sam tada previše svega stavljala na sebe, no svatko prođe tu fazu eksperimentiranja. 

Što najviše voliš nositi ove zime? Koji su tvoji ključni komadi?

- Ove zime najviše volim nositi neutralne boje i udobne kombinacije. Inače volim jesen i zimu zbog slojevitih outfita, pa tako najčešće biram sakoe i natkošulje uz neke dobre mom jeans ili kožne hlače. Dodam na to kaput, nabacim šešir ili beretku i viola! 

Pitali smo klince: što je ljubav, Valentinovo i jesu li ikada bili zaljubljeni?

Josipa Lisac danas slavi 71. rođendan, pronašli smo najekstravagantnija izdanja: 'Moj bunt traje od 18. godine'
Neutralni tonovi za top dojam: Bež torbe sjajno se slažu uz crnu i bit će vječni klasik u vašem ormaru
Kombinacija divne slastičarke odlična je najava proljeća: Nosi cvjetnu haljinu domaće dizajnerice i neobične starke
Naljepši street style prizori sa zagrebačkih ulica u kojem glavnu riječ imaju ljubavni parovi

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".