Profesionalni plesači svojom će vam simpatičnoću uljepšati dan: 'Poželjeli smo odjenuti nešto zabavno što se uklapa u šareni Rovinj'

Modni pozdrav iz Rovinja poslali su i Bianca i Rudi, profesionalni plesači koje je u gradu ulovio naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Goran Čižmešija iz prekrasnog je Rovinja donio genijalne modne priče, a među njima je bila one Biance i Rudija, profesionalnih plesača za koje vjerujemo da će vam svojom simpatičnošću, ali i smislom za modu uljepšati petak! Rado su pozirali našem fotografu i otkrili zašto su odabrali baš ove odjevne kombinacije. 

– Dolazimo iz Dominikanske Republike. Danas smo snimali promo video pa smo poželjeli odjenuti nešto što se uklapa u šarenu gradsku pozadinu Rovinja, ali to i inače nosimo – ispričao je za Divu simpatičan par i pozirao u kombinacijama kojima se možete inspirirati volite li efektne uzorke i lepršave komade.

Bianca je gradom prošetala u točkicama, svevremenskom printu koji nikad ne izlazi iz mode, a odlično izgleda kad se nosi na lepršavoj haljini koja je kao stvorena za visoke ljetne temperature.

Rudijev je izbor, pak, bio floralni uzorak, kao stvoren za toplu sezonu koji košulji pruža odmak od klasike. Budući da je košulja upečatljiva, ostatak je stajlinga bio vrlo jednostavan, uz šešir koji je prava zvijezda outfita. 

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na rovinjskim ulicama

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".