Pročešljali smo zagrebačke salone i doznali koliko koštaju svečane frizure

Pravo je vrijeme za svečane frizure s kojima ćete zablistati u potpunosti
Vidi originalni članak

Pred nama je razdoblje kada se želimo pokazati u svom najboljem svjetlu, od odabira savršenog outfita za obiteljsku božićnu večeru do najefektnije party haljine za najluđu noć u godini. No, uz prikladan outfit trebala bi ići i odgovarajuća frizura koja nije ništa manje bitna. 

Svečane frizure pravi su odgovor na taj problem. Iako su brojne žene 'same svoji majstori', složit ćete se da kada je riječ o svečanim frizurama, najljepše su ipak one iz salona. 

No, za svečane frizure u produkciji stručnjaka potrebno je izdvojiti i određenu svotu novca, a kako ne biste došli pred svršen čin, mi smo se raspitali kako se kreću cijene frizura u nekima od najpoznatijih i najprestižnijih hrvatskih salona, ali u nekim kvartovskim. 

Za elegantnu prigodnu frizuru u salonu Ruža Institut Kerastase, čija je vlasnica Nikolina Kisić, morat ćete izdvojiti 250 kuna za frizuru, uz dodatnih 40 kuna za pranje kose. 

Raspon cijena u kultnom zagrebačkom Glamouru, koji već godinama uspješno radi pod stručnim vodstvom Milene Maršić, proteže se od 200 do 400 kuna, ovisno o duljini kose i kompleksnosti frizure. 

U frizerskom salonu Teuta, Teute Mesaroš, za jednostavnu polupodignutu frizuru morat ćete izdvojiti 200 kuna, dok za maštovitu punđu i do 350 kuna. 

U Salonu ljepote Marina u Preradovićevoj ulici prekrasnu svečanu frizuru možete dobiti za 300 do 350 kuna, također ovisno o zahtjevnosti same izvedbe. 

Walk-in frizerski salon Vikleri i ruž frizure ovog karaktera naplaćuje od 150 kuna do 450, ovisno o duljini kose, o onome što želite i o njezi koju cijela izvedba uključuje. 

Provjerili smo kako se kreću i cijene po kvartovskim salonima. Oni su ipak nešto jefitiniji pa se uglavnom cijene kreću oko 150 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".