Probali smo kavu u Regular.Baru: Ugodan interijer s kavom koja je dobar omjer cijene i kvalitete

Diva pokreće novu rubriku "Divina tajna patrola" u kojoj će redovito posjećivati neka nova, ali i stara, pomalo zaboravljena mjesta u kojima ćemo provjeriti kako izgleda omiljena "zabava" u Hrvata - ispijanje kave!
Vidi originalni članak

Prije nepunih mjesec dana na adresi Ilica 65 otvorio se Regular.Bar - skriven je u veži u neposrednoj blizini Britanca, a jednako je dobra ideja bez obzira na to radi li se o jutarnjoj kavi, piću poslije posla ili izlasku jer je otvoren od sedam do ponoći, a petkom i subotom dva sata ujutro. 

Interijer je jako jednostavan, basic - zidovi svijetlih nijansi nadopunjeni su minimalističkim crtežima i s nekoliko biljaka, a odabir drvenih stolaca potpuno nas je vratio u osnovnu školu. 

Kava je ukusna, skroz solidna - jedna je bila s toplim, druga s hladnim mlijekom, a složili smo se kako je dobar omjer cijene i kvalitete jer je cijena kave 11 kuna. 

Primijetili smo da u ponudi imaju i mogućnost odabira rižinog ili bademovog mlijeka. Konobar je bio jako ljubazan i pristupačan - nismo ni sjele, a on nas je pitao što ćemo popiti.

To nam se u ovom slučaju svidjelo jer smo unaprijed znali što ćemo popiti pa nismo morali čekati. Kava je na stol, na naše oduševljenje, došlo jako brzo, za manje od dvije minute, a uz nju smo dobili čašu vode. 

Kafić ima i Wi-Fi, a prostor je podijeljen u tri dijela te je u svakom od njih dopušteno pušenje. 

Ispred kafića nalazi se i otkrivena terasa s nekoliko stolova, a moguće je na njoj sjediti i u zimskim danima jer su postavljene grijalice. Poput interijera, i ona je jednostavno uređena, a ugođaju doprinose lampice koje do posebnog izražaja dolaze u večernjim satima. 

Koliko se čekalo da se uzme narudžba: odmah

Koliko je vremena prošlo od narudžbe dok je kava došla za stol: dvije minute

Latte art: ne

Ima li posebna ponuda (happy hour, kava + kolač...): kava + sok = 24 kn

Interijer/eksterijer - ima li nešto posebno (kutak za fotografiranje i sl.): terasa je posebno lijepa

Wi-Fi: da

Cijena kave s mlijekom: 11 kn

Pušenje: dozvoljeno u cijelom objektu

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".