Probajte odabrati samo jednu! Ove tri haljine iz nove kolekcije su nas osvojile

Koja je vaš favorit?
Vidi originalni članak

Iako u Mangu još uvijek traje sniženje, zavirili smo u novu kolekciju i pronašli odlične komade koje bismo rado dodale u svoj ormar. Riječ je, naravno, o haljinama, najdražem ljetnom odjevnom komadu, a nama su zapela za oko ova tri modela. 

Prvi među njima je prugasta haljina golih ramena koja se veže u struku. Dolazi u upečatljivoj crvenoj boji, a ostavlja damski dojam jer je midi dužine. Njezina je cijena 349 kuna.

Druga je haljina vječnog cvjetnog uzorka, a idealna je za svaki dan, bez obzira na to idete li na posao ili na neko casual druženje. Njezina je cijena 129 kuna, što je čini još poželjnijom!

Zadnja je haljina namijenjena izlascima i romantičnim večerama. Izgledom podsjeća na negliže, a, ukoliko ste hrabrije, utoliko je možete isfurati i u dnevnoj varijanti tako da ispod odjenete basic bijelu majicu. Njezina je cijena 249 kuna

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".