Probajte odabrati samo jedan: Novi modeli efektnih salonki koje bi nosila i sama Carrie Bradshaw

Cijena svih navedenih modela je 950 kuna, a s obzirom na to da u Hrvatskoj nema fizičkog Uterqüe dućana, sve modele možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.
Vidi originalni članak

Već smo ranije pisali kako je Uterqüe predstavio genijalne modele slingback saloni i balerinki koje neodoljivo podsjećaju na kultne cipele s potpisom luksuznog brenda Manolo Blahnik. Za novu sezonu pripremili su još modela, posebnih zbog zanimljivog detalja na prednjem dijelu.

Tako u kolekciji možemo pronaći salonke s remenčićem na stražnjem dijelu koje dolaze u boji lavande, žutoj, ružičastoj, bež i svijetloplavoj varijanti, a tu su i crne natikače s potpeticom, tzv. mule natikače. 

Cijena svih navedenih modela je 950 kuna, a s obzirom na to da u Hrvatskoj nema fizičkog Uterqüe dućana, sve modele možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Ako više preferirate ravnu obuću, u novoj kolekciji dostupno je i nekoliko balerinki. Tako su tu slongback modeli u bež i plavoj verziji, u kombinaciji s vinilom, kao i klasične crne i bež balerinke. 

Kao i salonki, i cijena ovih modela je 950 kuna, a zahvaljujući efektnom detalju na prednjoj strani, osvježit će i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. 

Inače, cipele s potpisom Manola Blahnika u modnom svijetu imaju kultni status. Prepoznatljive su po upečatljivom dragulju, a nalaze se na listi mnogih trendseterica. Popularan su odabir i za dan vjenčanja. Nije ni čudo, s obzirom na to da se u jednom modelu spajaju elegancija i klasika s trendovskim prizvukom. 

Dio svoje popularnosti svakako mogu zahvaliti i legendarnoj seriji "Seks i grad" gdje je Faca, umjesto prstenom, Carrie zaprosio plavim Manolo cipelama.

via GIPHY

Ipak, njhova je cijena vrtoglava pa mnogima i dalje ostaju tek na listi želja. Primjerice, za satenski slingback model Hangisli treba izdvojiti 925 eura, odnosno nešto više od sedam tisuća kuna pa su verzije koje donose high street dućani znatno povoljnije, a izgledaju jednako efektno i glamurozno. 

 

Raskošna kreacija za vjenčanje: Rimac odabrala model koji nije dostupan u Hrvatskoj, a cijena mu je "vrtoglava"

Cure i ove sezone obožavaju trendi ceker kojim je Helena Šopar zaokružila izvrstan ljetni stajling

Elegancija kakvu ne viđamo često: Dama sa špice nosi haljinu koju cure ovog ljeta obožavaju

Bez obzira na to volite li traper i crno ili jarke boje, u outfitima zgodnih studentica pronaći ćete modnu inspiraciju

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".