Prizor koji ne viđamo često: Kate Middleton pojavila se u tenisicama, znamo gdje ih kupiti

Kate Middleton i princ William proteklih su dana bili u kraljevskom posjetu Škotskoj, a na jednom od događanja, Kate se pojavila u tenisicama.
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Catherine odabrala je odijelo za posljednji dan kraljevskog posjeta Škotskoj, koju je posjetila u društvu princa Williama. I na ovom je kraljevskom putovanju plijenila pozornost svojim modnim odabirima pa smo tako pisali o plavom sakou iz Zare kojeg je nosila u kombinaciji s plisiranom suknjom i antilop-salonkama.

Za odlazak u park i druženje s djecom iz vrtića Edzell Nursery, Kate je odabrala nešto ležerniji stajling sastavljen od odijela, točkaste bluze i tenisica. Iako i dalje neki smatraju kako odijela i tenisice ne idu zajedno, odjevne kombinacije koje viđamo na gradskim ulicama, kao i kombinacija koju je pokazala vojvotkinja, potvrđuje kako je takav elegantno-sportski spoj jako popularan. 

Odabrala je tamnozeleno odijelo s potpisom španjolskog brenda Massimo Dutti i upotpunila ga točkastom bluzom. Umjesto salonki, u kojima je najčešće imamo prilike vidjeti, Kate se odlučila za bijele tenisice koje potpisuje brend Superga. Riječ je o platnenim tenisicama brenda koji je dostupan i u Hrvatskoj, a cijena običnog, jednostavnog Cotu modela u bijeloj boji kakve nosi i Kate, iznosi 321,30 kuna, koliko trenutačno koštaju u Office Shoesu, gdje se nalaze i na sniženju. Osim u spomenutoj trgovini, dostupne su i na mnogim web shopovima. 

Kasnije tog dana, Kate i William našli su se i na teniskim terenima, gdje su odigrali nekoliko mečeva s djecom. I za tu je priliku vojvotkinja odabrala iste tenisice, no odijelo je zamijenila crnim hlačama i džemperom

Uz vojvotkinju se veže i tzv. "Kate-efekt", odnosno situacija u kojoj se mnogi odjevni komadi i modni dodaci rasprodaju, nakon što ih ona pokaže u javnosti. To je pogotovo trend kad su u pitanju pristupačniji proizvodi s high street potpisom, baš kao što su tenisice Superga ili Massimo Dutti odijelo.

Za još izvrsnih kombinacija koje je pokazala Kate Middleton, zavirite u galeriju:

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Olja Vori nosi traperice koje bi se malotko odvažio isfurati: 'Volim boje i dobro se osjećam u ovoj kombinaciji'

Atraktivna studentica ukrala pozornost: Odličan komplet kombinirala s topićem koji joj super pristaje

Savjetnica o stilu Đurđe Tedeschi: 'Donosi lekcije o proporciji i skladu te zna da je odijevanje mnogo više od mode'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".