Priyanka Chopra zabljesnula u crvenoj haljini dizajnerice Vivienne Westwood

Satenska haljina dizajnerice Vivienne Westwood po narudžbi privlači pažnju, a zgodnoj glumici pristaje kao salivena
Vidi originalni članak

Kada je riječ o odijevanju za crveni tepih, Priyanka Chopra nikad se ne suzdržava u glamuru starog Hollywooda. Sa sklonošću prema blistavim, pripijenim haljinama, poznata glumica često odlučuje nositi velike brendove kao što su Versace, Halpern, Dolce & Gabbana i dizajnere u usponu poput Roberta Wuna. No nijansa koja privlači pozornost koje se ne može zasititi? Crvena, naravno, a Priyankino posljednje pojavljivanje dokazuje zašto je to njezina omiljena boja.

Na londonskoj premijeri Amazon Prime Video showa Citadel ovog tjedna, glumica rođena u Indiji bila je glavna zvijezda na crvenom tepihu dok je pozirala na step-and-repeat kazalištu Theatre Royal, Drury Lane.

Središnja točka outfita zasigurno je bila njezina crvena satenska haljina dizajnerice Vivienne Westwood po narudžbi, koja je bila upotpunjena steznikom s korzetom, draperijom spuštenih ramena i dramatičnom suknjom do poda. Priyanka je završila glamurozan izgled komadima Bulgari nakita, kao i odgovarajućim crvenim ružem i voluminoznom frizurom.

Prethodno je Chopra nosila brojne iteracije nezaboravnih crvenih haljina. Bilo da se radi o Cult Gaia haljini za proslavu njezinog 40. rođendana ili o prisustvu UNICEF-ovom Snowflake balu u asimetričnoj haljini Salvatorea Ferragama, zvijezda stalno bira upečatljive komade koji ne mogu proći nezamijećeno na crvenom tepihu, kako piše Vogue.

Njezin je outfit super inspiracija za svaki dan i nikad ne izlazi iz mode: 'Pratim trendove i oblačim se prema raspoloženju!'
Borite se s kosom koja se lako masti? Isprobajte jednu promjenu u rutini pranja koja pomaže riješiti stvar
Inspiracija za tople dane: Doktorica ekonomskih znanosti nije prošla nezamijećeno u centru Zagreba

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".