'Privatna garderoba Daniele Trbović puna je cool komada. S lakoćom kombinira trendove i drži se vlastite modne formule'

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je izvrstan smisao za modu Daniele Trbović, kako privatno, tako i u televizijskim pojavljivanjima, kad iza njezinih outfita stoji stilistica Nataša Svekler
Vidi originalni članak

Na crvenom tepihu Sarajevskog filmskog festivala, održanog sredinom kolovoza, Daniela Trbović istaknula se svojim modnim odabirom. Prošetala je šljokičastu haljinu iz Zare, a upravo su glitter, šljokice i razne teksture, uz malo boje te puno crne i bijele njezin zaštitni znak. Tako, ukratko, njezin stil opisuje Dubravka Prpić Znaor, modna urednica i savjetnica.

 

– Na crvenom je tepihu propisno ukrašena blistavim elementima. Mala crna haljina za nju je nerijetko zanimljiv modni eksperiment. Voli i bijele košulje s raznim ovratnicima, nosi ih uz kreativne ogrlice ili traperice i tenisice za super ležeran efekt – komentira Prpić Znaor i dodaje da je vidljivo kako Trbović već godinama njeguje taj kreativan, no minimalistički stil. Uvijek bira komade posebnog kroja i forme.

– Boje nosi tu i tamo, rijetko. Nisu joj potrebno, izgradila je ova poznata voditeljica dobar osobni stil po kojem je poznajemo. No, na ekranu, u emisiji, za njezin je stil zaslužna stilistica Nataša Svekler koja bira odjeću ovisno o gostu, no opet je tu nešto specifično što odgovara stilu same voditeljice – govori Prpić Znaor. 

Ističe kako je njezina privatna garderoba puna cool komada, od uskih hlača teksture nalik na kožu i prsluka sa zakovicama do bomberica i jednostavnih art narukvica.

– Kombinira trendove s lakoćom, no opet se drži vlastite modne formule, a to je simbioza minimalizma i pojednostavljenog rokerskog stila – zaključila je savjetnica. 

Odlična izdanja Daniele Trbović pogledajte u galeriji

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Ivica Galović/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Željko Hladika/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell

*Članak je izvorno objavljen krajem kolovoza

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".