Pristupačne košulje, balerinke, tenisice... Što novi modni odabiri govore o Melaniji Trump?

Mijenja li prva dama svoj modni izričaj?
Vidi originalni članak

O modnim odabirima Melanije Trump u posljednje se vrijeme ne prestaje govoriti. Navikli smo gledati je u rakošnim haljinama s dizajnerskim potpisom, no u posljednje vrijeme kao da se malo "smirila" sa stilskim odabirima pa sve više bira stylinge s kojima se mnogo dama može poistovjetiti.

Da joj ne stoje fantatično samo skupocjeni brendovi pokazala je odabirom košulje od 380 kn koju potpisuje brend J Crew, a kombinirala ju je uz skinny traperice jarko ružičaste boje te balerinke u kojima se uistinu rijetko pojavljuje. 

Ipak, modni kritičari nisu bili toliko blagonakloni s komentarima kad se zaputila u Teksas u obilazak poplavljenih područja. Naime, na prvu je kombinacija crnih hlača i majice, bomber jakne i avijatičarskih naočala djelovala prigodno, no problem se pojavio pri izvoru obuće koja je izazvala veliki podsmijeh javnosti. Melania je obula salonke s Louboutin potpisom, a komentatori na društvenim mrežama našalili su se izjavom "Neka nose visoke potpetice", aludirajući na slavnu izajvu Marije Antoinette "Neka jedu kolače", prozvavši je usput "Melania Antoinette"

Međutim, odabir s kojim je najviše iznenadila bio je onaj koji je nosila prilikom slijetanja u Texas kad je kombinirala crne hlače i bijelu košulju te popularne Adidas Stan Smith tenisice. Ovo je poseban odabir s obzirom na činjenicu da je gotovo nikad ne možemo vidjeti u casual izdanjima, a kamoli u sportskoj obući! 

Čini se kako je prva dama ipak popustila pod pritiskom javnosti i brojnim kritikama te odlučila odjenuti styling koji je primjeren ovakvoj nezahvalnoj situaciji, a pretpostavlja se kako je ovim izborom željela poslati poruku kako je spremna pomoći! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".