Pristaje joj odlično: Kate Middleton pokazala koji je must have svake garderobe jer je nosiv u svim prigodama

Odabrala je klasično tamnoplavo odijelo koje potpisuje kanadski brend Smythe - ono je odlična investicija jer je nosivo godinama, može se isfurati u različitim prigodama, a posebno je dobar odabir ako ne preferirate haljine i suknje.
Vidi originalni članak

Svaka odjevna kombinacija Kate Middleton posluži nam kao odlična inspiracija, bez obzira na to radi li se o formalnim prigodama koje zahtijevaju strogi dress code ili nešto ležernijim prilikama. Ovog je puta pokazala kako je klasika stvarno najbolji odabir i zablistala u komadima koji su must have u svakom ormaru.

Odabrala je klasično tamnoplavo odijelo koje potpisuje kanadski brend Smythe - ono je odlična investicija jer je nosivo godinama, može se isfurati u različitim prigodama, a posebno je dobar odabir ako ne preferirate haljine i suknje. Također, i sako i hlače od odijela uvijek možete nositi zasebno i kombinirati s drugim komadima u ormaru. 

Iako je crno odijelo samo po sebi prilično formalno, Kate ga je osvježila neobičnim odabirom bluze. Odabrala je tamnoplavi model s printom duge koje potpisuje brend Lisou, a njegova je cijena 250 funti, odnosno oko 2100 kuna. 

Je li Kate Middleton najavila veliki jesenski trend? Pojavila se u efektnom crvenom kaputu u kojem nije mogla proći nezamijećeno
Ako niste ljubiteljice haljina, oduševit će vas look Kate Middleton: Vojvotkinja oduševila izdanjem u kojem je rijetko viđamo
Zara je rekreirala neke od najboljih lookova od 1996. do 2012. koje su nosile Kate Moss, Amber Valetta...
Nova boja kose i outfit koji će obožavati klasičarke: U poznatom brendu Kate pokazala zašto volimo njen stil
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".